fbpx

Kamera & Foto

Drømmer du om at tage dine fotos til next level, men er du udfordret på teknikken? På en halv times tid kommer du til at lære mere om dit kamera, end al den tid du har haft det.

Når jeg fotograferer bruger jeg mit kamera som et værktøj til at udtrykke mig og føre mine ideer ud i livet.

Derfor har jeg valgt at skrue ned for teknikken og op for forståelsen.

Kom med mig over på Manuelle Indstillinger. Det er her alt det sjove sker. Det er her vi tager de virkelig flotte billeder.

Når du køber guiden får du adgang til en e-bog (pdf) på 30 sider og en video (mp4) på 30 minutter.

Du opretter en konto med dine oplysninger og kan derefter downloade materialet.

Se en oversigt over emnerne i guiden her.

Super fed viden, som har gjort det så meget nemmere for mig at købe mit første kamera. Det gav mig både nogle indsigter i, hvad jeg skulle kigge efter i et kamera og i at forstå mit kamera, da jeg så fik det. Nu kan jeg bedre gå i gang med at lege med det hele og prøve det af.

Vil helt sikkert gennemgå din workshop igen nu, hvor jeg har fået kameraet.

Jeg vil helt klart anbefale din workshop, både til dem, der bare er nysgerrige på, om fotografering er noget for dem samt for dem, som allerede er i gang med at fotografere. Der er super god læring og fifs for begge parter.

Lise M. Symington

Her kan du se intro videoen på Youtube

E-mail

fotograf@christinarex.dk

Fotograf

3650 Ølstykke

Åbningstider

Åbent efter aftale