fbpx

Info

Her kan du klikke dig videre til step by step, hvor du kan læse lidt mere om processen og hvad der sker fra du booker din fotografering til du står med det færdige resultat i hånden. Du kan se priser, finde vej til fotostudiet og læse mere om fotografen

Step by Step – Klik her for at læse mere

Hvad skal der ske? Du har sikkert en masse spørgsmål. Her kan du læse om forberedelsen, fotograferingen, fremvisningen og det færdige resultat

Priser – Klik her for at gå til priser

Her kan du se hvad det koster at blive fotograferet

Feedback – Klik her

Det er her du tager stilling til om dine fotos er private eller om Christina Rex Fotograf må bruge dem i sin virksomhed.

Det er også her, du kan give mig feedback. Det er vigtigt for mig vide, hvordan jeg kan blive endnu bedre og yde den bedste service til mine kunder.

Mød Fotografen – Klik her

Jeg hedder Christina Rex, og jeg fotograferer kvinder. Kvinder, der er selvstændige ligesom mig. Gravide kvinder. Trætte mødre ligesom mig. Kvinder, der er på en rejse for at lære at elske sig selv bare lidt højere. Ligesom mig selv.

Fotografen er stolt – Klik her

I 2017, 2018 2019, 2020 & 2021 har jeg vundet flere medaljer ved The Portrait Masters, og dermed betegnelsen ‘meget høj professionel standard’.

Find vej – Klik her

Find vej til fotostudiet og parkerings info

E-mail

fotograf@christinarex.dk

Studio

Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke

Åbningstider

Åbent efter aftale