fbpx

Galleri

Du fortjener at have smukke billeder af dig selv. Og du har lov til at føle dig smuk, badass, sej, lækker, stærk, glad eller bare ren og skær uovervindelig!

En fotografering er en transformerende oplevelse. Du er FANTASTISK lige nu og her. Ikke som du så ud for 5 år siden. Og ikke når du har tabt 5 kg. Lige nu og her. Det kan godt være, at du ikke kan se det. Men det kan jeg. Og med mit kamera kan jeg vise dig det. Det er intet mindre en fantastisk.

Branding

Klik dig videre til www.BossladyBranding.dk

En branding fotografering er en transformerede oplevelse. Det vil ændre på den måde, du ser dig selv og din virksomhed på. Din succes afhænger af din synlighed. Og din lyst til at være synlig. Her kan jeg hjælpe.

Med de rigtige fotos – fotos der skruer op for dig og fortæller din historie – kommer du til at tiltrække de mennesker, som du kan gøre den største forskel for. En forskel, som jeg ved, du brænder for at gøre.

Boudoir

Så længe du møder op til din fotografering, så lover jeg dig, at det bliver en FANTASTISK oplevelse. Vi kommer til at tage nogle FANTASTISK flotte billeder af dig. Jamen det var det. Det er det eneste, du skal gøre. Bare møde op. Så har jeg styr på resten.

Klik dig videre til www.theboudoirstudio.dk – En del af Christina Rex Fotograf

Gravid

Graviditet er sådan en smuk og unik periode i en kvindes liv.

Med smukke og kunstneriske billeder kan du fejre og mindes denne smukke tid

E-mail

fotograf@christinarex.dk

Studio

Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke

Åbningstider

Åbent efter aftale