fbpx

Forberedelse til din fotografering

Det er så vigtigt for mig, at du ved, hvad du kan forvente, og hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Derfor har jeg samlet mange af dine spørgsmål og tøjkriser her.

God læselyst og husk. Det her er ikke en to do liste. Det er inspiration. Tag det du kan bruge og spring let henover resten.

Tøj, make-up, hår og negle, Branding
Jeg vil anbefale dig at du møder op med den make-up, som du skal fotograferes med. Og at du tager din make-up med, så du kan friske den op i løbet at fotograferingen. 

Tag den make-up på som er ‘dig’. 

Hvis du aldrig bruger make-up, så vil det være underligt at se sig selv på fotos med make-up. Og omvendt. 

Men bruger du make-up, så kan du godt lige tage den et ekstra niveau op. Jeg vil anbefale dig at tage det make up, som du ville tage på til en fest.

Flash fotolamper kan nemlig godt ‘vaske ansigtet lidt ud’, så det bliver farveløst hvis det er helt uden make-up. Jeg plejer altid at sige Giv den gas med mascara og læbepomade og så er du langt.

Hold igen med sort eye liner og smokey eyes, da det kan få dine øjne til at se små ud. Igen, hvis du ikke kunne drømme om at gå i Netto uden sort eye liner, så er det jo dig. Og så skal du også fotograferes sådan.

Giv gerne dine læber lidt ekstra pleje dagene op til, da tørre læber kan blive meget tydelige på fotos

Husk også at tænke over negle. Dine hænder kommer højst sandsynligt med på eto foto eller to. Enten pæne negle uden neglelak. Giv dem gerne en gang neglebåndsolie eller creme i de her sprit tider. Eller nylakerede negle. Afskallet neglelak på et foto kan det forstyre og fjerne fokus.

Og lige et tip til tøj. Mht tøj, så bestemmer du jo helt selv hvad du gerne vil have på, da det er dine billeder.

Jeg plejer altid at anbefale ensfarvet tøj i rolige farver uden for mange mønstre/striber/logoer/tekst. Det er bare et godt råd, og det sikrer at billederne bliver tidsløse. Så holder billederne og din investering længere. Men vi er også ude i at du kan kigge efter et sæt lidt videre tøj/kjole.. Kig efter dit favorittøj – det er som regel det, der bliver favorit billedet 🙂

Tænk også gerne over hvilke smykker du skal have på. Jo mere du overvejer hvad er DIG – jo mere autentiske bliver fotos. Og jo tryggere bliver du når du skal fotograferes, fordi du har forberedt dig godt.

Bruger du briller? Så overvej om du vil fotograferes med eller uden briller. Eller om vi skal prøve begge dele. For hvis du er typen der skifter briller og brillestil, så kommer dine fotos til at blive mere tidsløse uden briller.

Er du i tvivl om hvad der fungerer på foto, så tag gerne lidt forskelligt med og så kigger vi på det når jeg ankommer. De fleste møder op til en fotografering med en taske eller to 🙂 Jeg fortæller gerne hvad der fungerer bedst på billederne.

E-mail

fotograf@christinarex.dk

Studio

Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke

Åbningstider

Åbent efter aftale