fbpx

Personal & Business Branding

Business Branding er til dig, der er selvstændig og skal bruge fotos til din hjemmeside, sociale medier, brochurer, visitkort, kampagner og marketing. Personal Branding er til dig, der skal bruge fotos til linkedin, jobsøgning, Facebook, dating eller bare fordi du ikke har et foto af dig selv, som du bliver af glad af hver gang du kigger på det.

En branding fotografering er en transformerede oplevelse. Det vil ændre den måde, du ser dig selv og din virksomhed på. Din succes afhænger af din synlighed. Og din lyst til at være synlig. Her kan jeg hjælpe

Med de rigtige fotos – fotos der skruer op for dig og fortæller din historie – kommer du til at tiltrække de mennesker, som du kan gøre den største forskel for. En forskel, som jeg ved, du brænder for at gøre.

En branding fotografering løfter din energi og støtter dig på din videre rejse. Jeg vil elske at hjælpe dig videre, så du kan skabe det liv du drømmer om.

“Fik i sidste uge taget de smukkeste og fineste billeder af Christina Rex. Jeg er på røven over hvor helt igennem kreativ og energisk hun er. Den bedste oplevelse. Skal du have nye billeder, så smut lige forbi Christina Rex.” – Louise Mansø

E-mail

fotograf@christinarex.dk

Studio

Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke

Åbningstider

Åbent efter aftale